• Standaard

Nieuws

 • Buiten sporten!

  We verzorgen (als het weer het toelaat) buitensport lessen voor het...

  Lees meer
 • Corona virus

  Alle trainingen, wedstrijden en vergaderingen komen t/m 6 april stil te liggen ...

  Lees meer
 • Sale! | Turnpakjes & Turnbroekjes

  Onze wedstrijd- en selectiegroepen van de disciplines groepsspringen en turne...

  Lees meer
Meer nieuws

1e plaatsingswedstrijd trampoline

Op zaterdag 15 oktober vond de 1e plaatsingswedstrijd voor trampolinespringen plaats in Dordrecht. Met maar liefst 5 teams neemt G.V. Sportuna deel aan de plaatsingswedstrijden. Vorig jaar zijn een aantal springers begon met individuele plaatsingswedstrijden en dit jaar voor het eerst ook met teams. De teams springen in de categorie D & E.  Voor een eerste plaatsingswedstrijd kunnen alle springers enorm trots zijn op hun prestaties.

 

Sterk deelnemersveld

Team 1, uitkomend in categorie D, bestaande uit Samantha Blokzijl, Samantha Henderson, Nikita van den Berg en Yoran Bassant hadden een pittige wedstrijd met  een mindere ronde in de verplichte serie en veel concurrentie en zijn als vijfde geëindigd.

Team 2,  bestaande uit Jealyn Smol, Kirsten Jungclaus, Cleo Vermeer, Zoë van den Berg en Nadia Dirkzwager is een team met enorm veel potentie. Helaas ging de verplichte serie bij bijna alle meiden de mist in door de zenuwen. Maar ze herpakten zich enorm sterk en zetten hele goede scores neer bij de verplichte series. Dat belooft wat voor de volgende keer. Ondanks de pech van de eerste serie eindigden ze alsnog op de 10e plek.

Koele kikkers

Team 3, het team vol met de benjamins van de club, sprong een fantastische wedstrijd. De kleine droppies presteerden onder druk, en hoe! De scores liegen er niet om en deze dames hebben een goede toekomst in het vooruitzicht. Helaas moeten deze toppers het opnemen tegen alle andere, oudere springers in de E klasse. Ouder betekent meer ervaring én meer moeilijkheid, dus meer punten. Toch wisten ze op een knappe 10e plek te eindigen.

Team 4 bestaande uit Jolijn van Waart, Collin Remis, Suzanne Manni en Madelène Opmeer waren op dreef, alle oefeningen uitgesprongen, en wat nog mooier is, alle springers wisten de scores van het individuele seizoen met minimaal 0.5 punten per oefening te verbeteren. Ze eindigden op de 7e plek.

Team 5 bestaande uit Yzis van Meggelen, Danique Kweekel, Robin van Loenen en Valery Nobel wisten alle 3 de series goed door te komen met mooie punten. Ze sprongen allemaal een stabiele wedstrijd en wisten als 9e te eindigen in het sterke deelnemersveld.

Bedankt!

Naast dat de springers het supergoed hebben gedaan hadden we ook 3 juryleden die heel de dag hebben zitten jureren. Zonder juryleden kan er niet gesprongen worden, kortom Marjolein Jungclaus, Claudia van Balkhoven en Mariska Remis bedankt.

 

De uitslagen vind je hier
DE foto’s gemaakt door DVO bekijk je hier

Nieuws

 • Buiten sporten!

  We verzorgen (als het weer het toelaat) buitensport lessen voor het...

  Lees meer
 • Corona virus

  Alle trainingen, wedstrijden en vergaderingen komen t/m 6 april stil te liggen ...

  Lees meer
 • Sale! | Turnpakjes & Turnbroekjes

  Onze wedstrijd- en selectiegroepen van de disciplines groepsspringen en turne...

  Lees meer
Meer nieuws
 • SponsorKlikken

  SponsorKlikken

  Vergeet niet te SponsorKlikken en breng geld in de clubkas van G.V. Sportuna

  SponsorKlikken!
 • Lesaanbod

  Lesaanbod

  G.V. Sportuna heeft een uitgebreid lesaanbod voor jong en oud.

  Bekijk het aanbod!
 • Lesrooster

  Lesrooster

  G.V. Sportuna heeft één lesrooster met daarin alle lessen/trainingen die gegeven worden.

  Bekijk het lesrooster!
 • Inschrijven

  Inschrijven

  Via het formulier op onze inschrijfpagina kunt u zichzelf, uw zoon of uw dochter inschrijven.

  Inschrijven!